Shiazo Steaming Stones

Shiazo waterpijp steentjes zijn een nieuwe innovatieve manier van waterpijp roken! Gemaakt van speciale kiezelsteentjes met een mineraal complex dat in staat is om vloeistoffen te absorberen. Dit maakt het mogelijk om Shiazo stenen te roken in plaats van echte tabak. Shiazo waterpijp stenen bevatten geen teer, nicotine en tabak! Met een korrelgrootte tussen de 5 en 9 mm zijn deze steentjes geschikt voor elke waterpijp. Wel raden wij aan Shiazo steaming stones te gebruiken in combinatie met een Phunnel of Vortex tabakskop. Lees hier meer over het gebruik van deze waterpijp steentjes. Naast onze potten van 100 gram zijn er ook 250 gram potten beschikbaar.

Als eerste product met Steaming Stones op de markt, herdefinieert Shiazo waterpijp sinds 2010. Shiazo wordt net als tabak in de kop van de waterpijp verwarmd, maar geeft een aangename gearomatiseerde damp af in plaats van rook. Het resultaat: volle smaak en dikke wolken zonder nicotine, tabaksverontreinigingen en slecht geweten. Bovendien is het gebruik en de dosering veel comfortabeler in vergelijking met conventionele waterpijptabak. Shiazo is verkrijgbaar in meer dan 40 smaken en in een droge versie voor zelfsmaak.

Shiazo wordt aangeboden in meer dan 40 smaken en in een droge versie om zelf te mengen met je favoriete melasse of e-liquid smaken. Shiazo is in ieder geval bruikbaar bij elke waterpijp en bij elk type hoofd. Daardoor is het gebruik en de dosering veel comfortabeler in vergelijking met conventionele waterpijptabak. Shiazo werkt altijd, krabt niet aan je keel en kan niet branden. Voor de beste resultaten hebben we hier enkele opmerkingen en tips verzameld:

  • Schud Shiazo kort voor gebruik.
  • Vul Shiazo in de waterpijpkop. Ongeglazuurde koppen of koppen waar de vloeistof naar beneden kan stromen zijn minder geschikt. We raden een vortexkop aan.
  • Dek de kop af met geperforeerde aluminiumfolie of schoorsteenkap en breng kolen aan. Er moet ongeveer 5…10 mm afstand zijn tussen Shiazo en de steenkool. Opstellingen met grotere afstand of rookkast vereisen meestal meer warmte.
  • Stoomstenen hebben een langere tijd nodig om op te warmen in vergelijking met tabak. Wacht een paar minuten na het plaatsen van de kolen om de stoomstenen hun bedrijfstemperatuur te laten bereiken. Tip: Het gebruik van een windscherm is de snelste manier om op te warmen.
  • In een waterpijp komen niet alleen de tabak maar ook de houtskool schadelijke stoffen vrij. Gebruikers die schadelijke stoffen zo veel mogelijk willen verminderen, moeten Shiazo daarom verwarmen met een elektrische houtskool. De temperatuur in de waterpijpkop is ongeveer 100…160°C bij normaal gebruik. Merk op dat acroleïne zich kan vormen bij het verwarmen van de vloeistof boven 200°C.
  • Shiazo is niet geschikt voor menselijke consumptie. Houd Shiazo buiten het bereik van kinderen. Bewaar Shiazo op een koude en droge plaats.
    Er is bij wet geen leeftijdsbeperking bekend voor stoomstenen. Desalniettemin raden wij het gebruik aan niet onder de 16 jaar aan.

Shiazo vapen is niet roken

Het principe van Shiazo is vergelijkbaar met elektronische sigaretten en verdampers. In beide gevallen vindt een verdamping van gearomatiseerde vloeistoffen plaats. Daarentegen wordt roken beschouwd als het opzettelijk inademen van rook, bv. door het verbranden van plantendelen. Rook wordt gekenmerkt doordat het altijd vaste bestanddelen bevat. Dit is niet van toepassing in het geval van verdamping in stoomstenen of elektronische sigaretten omdat er geen vaste stoffen maar alleen fijne vloeistofdruppels vrijkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *