Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Is waterpijp roken verslavend?

Dat is afhankelijk van het tabak wat je met de shisha rookt. Veel waterpijptabak bevat nicotine, wat een verslavend stof is. Waterpijp steamstones zijn echter steeds populairder. Deze waterpijpsteentjes bevatten geen nicotine en teer, en zijn daardoor veel minder schadelijk voor de gezondheid. De verslavende stof nicotine zit hier niet in. Het roken van een shisha vinden veel mensen vaak wel erg lekker, omdat het verkrijgbaar is in heerlijke smaakjes. De kans dat je het dus vaker wilt doen, is natuurlijk wel aanwezig!

Is waterpijp roken drugs?

Wanneer het gaat over waterpijp roken, denken veel mensen aan drugs. Het roken van een normale shisha is echter geen drugs. Hoewel het wel mogelijk is om een (soft) drug aan je waterpijptabak toe te voegen, is een normale shisha daar niet voor bedoeld. Je rookt smaaktabak of steamstones in een ‘normale’ waterpijp.

Hoe kan je een waterpijp roken zonder tabak?

Met een waterpijp kun je verschillende soorten waterpijptabak roken. Je hebt het ouderwetse shisha smaaktabak, welke in veel verschillende smaken verkrijgbaar is, maar je hebt tegenwoordig ook shisha steamstones, welke veel minder schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit zijn kleine steentjes, in een vloeistof met een sterke smaak. Deze waterpijpsteentjes bevatten géén nicotine en teer en zijn daardoor minder schadelijk (en verslavend).

Hoe kan in mijn bestelling afrekenen?

Uw bestelling kunt u afrekenen via iDeal of Bankoverschrijving, ook bieden we betaalmogelijkheden aan uit uw eigen land. Dus Bancontact zal ook mogelijk zijn

Ik ben niet tevreden met mijn gekochte producten, kan ik deze retour sturen?

Indien u de producten ongebruikt en ongeopend kunt retourneren is dat mogelijk.

Hoelang moet ik wachten op mijn bestelling?

Wij proberen onze bestellingen voor 17:00 op te sturen via DHL wanneer de producten op voorraad zijn. Bij een nalevering is de levertijd nooit langer dan 1 week.

Stuur ons een email