Verzend en retourbeleid

Bestelling en levering
We hebben voor alle producten een levertijd van 1-2 werkdagen voor bestellingen in Nederland en 3 werkdagen voor bestellingen in België. 


Volg je bestelling
Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je en paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. Je krijgt van ons een mail met daarin je track en trace code! 

Bij ShishaHuis is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@shishahuis.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

U kunt het artikel retour sturen naar:
Shishahuis.nl
Boschdijk 1057 5626AE Eindhoven

Herroepingsrecht / Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shishahuis.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.